Koncept

REVILUTION.DK er en revolution indenfor økonomi og administrationssystemer til virksomheder med behov for fleksibilitet i hverdagen.

Med en REVILUTION.DK basicpakke, som indeholder finans-, debitor- kreditormodulerne får virksomhedens økonomimedarbejdere en mere fleksibel og problemfri hverdag. Hvis blot der findes en Internet-forbindelse kan alle de medarbejdere, der er oprettede som brugere, få direkte adgang til deres virksomheds administration af regnskab, mailsystem mv. Derfor er REVILUTION.DK med til at gøre virksomheder mere frie og effektive, uanset om det handler om rejseaktiviteter, hjemmearbejde eller konferencer.

Med REVILUTION.DK er regnskabet og administration kun en adgangskode væk. Derfor har man også mulighed for at give eksterne rådgivere som revisor, bank eller toldvæsen adgang til de dele af regnskabet, som man ønsker - og i den periode man ønsker. På den måde kan flere brugere kigge i samme regnskab på én gang.
Desuden gør systemet det let at out-source de daglige funktionsopgaver helt eller delvist - f.eks. i forbindelse med sygdom. Dette kan gøres mens du selv har fuld adgang til systemet, til udarbejdelse af tilbud, betaling af regninger mv. Desuden gør systemets medfølgende extranet det muligt at skrive sammen med en revisor, en eventuel ekstern bogholder eller et hjælpespørgsmål kan rettes direkte til REVILUTION.DK.

Er du medarbejderen eller chefen, der prioriterer fleksibilitet i arbejdsdage højt er REVILUTION.DK et enestående værktøj til at splitte arbejdsdagen op i passende elementer således, at der skabes et fornuftigt forhold mellem arbejde, familie og fritid og på det tidspunkt der passer bedst.

REVILUTION.DK er 100% dansk udviklet, skabt til den moderne og dynamiske virksomhed, og lavet som et system, hvor man opnår en fleksibilitet uden sammenligning. Du kan komme i gang med at bogføre uden opstartsomkostninger og med systemet følger gratis telefonsupport.

Regnskaber kan virke som en uoverkommelig udfordring, når man skal til at i gang. Men med vores fleksible system, som giver adgang til flere brugere på samme tid, giver vi mulighed for at lære sammen med andre.

Det er derfor vi siger: FIND MEDVINDEN.

Kontakt:

Revilution.dk A/S
Danmarksvej 26
8660 Skanderborg

E-mail – Support:
Vejledning i brug af systemet
support@revilution.dk

E-mail – Info:
Spørsmål og andre henvendelser vedr. Revilution.dk
info@revilution.dk

E-mail – Bogholderi:
Henvendelser vedr. regninger og abonnment
bogholderi@revilution.dk

CVR-nummer: 29633932Prøv Revilution gratis i 14 dage.